top of page

Prosjekt

Jeg har alltid vært opptatt av eiendom og interiør, og har spesielt lagt min elsk på gammelt trevirke. Gjenbruk av gammelt med en god blanding av nytt inspirerer meg veldig. Jeg har sans for det nye og moderne, men har lenge hatt en liten forkjærlighet til det gamle grove trevirke med ru og ujevne flater. 

Ivaretakelsen av det gamle er spesielt viktig i den tiden vi lever i nå. Det sentraliseres mye inn i mot byene  og det bygges stadig flere nye leiligheter. Hva skjer da med alle de eldre eneboligene med store flotte hager som i mange tilfeller blir stående ubebodd i bygda vår? Eller hva med de eldgamle tømmerbygningene på småbruk som står overalt hvor du ferdes i landet.  Hvilke tiltak kan gjøres for å tiltrekke folk til å flytte inn i disse? Det er nok dette som har drevet meg inn i forretningsideen min. En passion for å gjøre et redesign på det gamle inn i vår moderne tid. En nøye vurdering av hvert enkelt prosjekt, vil kunne gi en pekepinn på hva som bør gjøres for å heve eiendommen til dagens brukervennlige standard.

Hjertesaker

Mange mennesker i vårt land sliter veldig økonomisk. Den daglige kampen om å få endene til å møtes tar livsgnisten fra de fleste. En ekstra påkjenning har det blitt etter corona epidemien som har herjet verden, og som har ført til masseoppsigelser og permisjoner blant befolkningen. Kanskje er du en av de som har et dårligere hjem med lite brukervennlig kjøkken,lekk i taket eller gammel vannskade på badet. Råte i veggene eller dårlig drenering som ikke dekkes av forsikringen, men som du ikke har økonomisk mulighet til å utbedre selv. Her skal vi på dugnad med våre samarbeidspartnere, bidra til at noen utvalgte kan få bistand til oppussing på alvorlige slitasjer og forfall. Med vårt hjerte i deres hjem, skal vi med små eller store grep forsøke å gjøre hverdagen noe bedre og mindre bekymringsfull. Skape håp om en bedre fremtid.

Konsulent

Konsulent Tjenester er en tjeneste vi tilbyr til de som kunne tenke seg å gjøre noen enkle og forbedrede grep på eiendommen sin. Kanskje går du med planer om å selge, og trenger noen gode råd om hvordan du kan forbedre boligen før salg. Det kan da være fint å få en vurdering på hva som kan være en lønnsom og god investering. Renoveringer som bør være enklest, billigst, og som kan gjøres på kortest mulig tid.  

Det som er viktig for oss er å fremme enkle og gode løsninger i samråd med kunden, slik at kunden blir fornøyd med ferdig resultat. Det kan være alt fra farge på utvendig fasade, tomten og utearealet, et lite løft av bad og kjøkken, enkle endringer på planløsningen eller kanskje du kun trenger en modernisering av fargevalg. Sammen skal vi boltre oss med supre ideer og gode innspill og lande mykt i enighet.

  • icons8-facebook-64
  • icons8-instagram-64
  • icons8-mail-64
  • icons8-phone-64
bottom of page