top of page

Om meg

Hvordan alt startet

Jeg er en trebarnsmor fra Brumunddal, født og oppvokst i vakre Ringsakerbygda. Her har jeg bosatt meg  i en enebolig med den beste utsikten du kan tenke deg. Med panorama utsyn over byen, Mjøsa og nærliggende bygdelandskap, nyter jeg livet og hva det har å tilby. Jeg har tre fantastiske barn som består av to kjekke gutter og en nydelig datter, samt at jeg huser flere firbeinte venner. 

 

Jeg har en Bachelorgrad i eiendomsmegling, og hadde en meglerstilling frem til Corona-epidemien kom over oss i mars 2020. Da ble jeg som så mange andre dessverre permittert. Under permitteringstiden fikk jeg tid til å tenke over hva jeg egentlig ville oppnå videre med livet mitt. Jeg har ved flere anledninger tidligere hatt lyst til å starte for meg selv, men aldri hatt motet til å gjennomføre. Lite visste jeg da på permitterings tidspunktet, om når jeg kunne komme tilbake som megler. Derfor falt valget på å følge drømmen min om å starte for meg selv, heller enn å begynne på igjen som megler etter endt permitteringstid.

 

Jeg er en arbeidsom person og har alltid noen prosjekter på gang. Kreativiteten er alltid med meg i det meste jeg gjør og hvor jeg enn befinner meg. Tror nok jeg har arvet mine kreative evner etter min mor, og teften for business fra min far som selv har vært selvstendig næringsdrivende i mange år. Forretningsnavnet Eila har jeg valgt fordi det var kallenavnet mitt blant mine nærmeste når jeg var yngre. Da føler jeg på en måte at jeg har de med meg på veien.

Visjon

Min visjon er å kunne gjøre et Redesign på eiendommer som blir stående ubebodd i bygda vår. Dette gjelder i hovedsak eneboliger og forfalne småbruk, men og fritidsboliger ved sjø og på fjell. Det er ikke ønskelig at disse skal forfalle, derfor skal jeg prøve å gjøre de nødvendige tiltakene slik at noen får lyst til å bosette seg på disse eiendommene.

Redesign

Gjenskape. Istandsette. Oppgradere. Modernisere.

Tjenester

Enkle, raske og billige råd om oppgradering av egen bolig.

Kjærlighet

Dugnad med Vårt hjerte i ditt hjem, håper vi å kunne gi bedring i livskvaliteten til de som trenger det mest.

  • icons8-facebook-64
  • icons8-instagram-64
  • icons8-mail-64
  • icons8-phone-64
bottom of page