top of page
  • Forfatterens bildeEileen

BEKLAGER!

Altså beklager! Beklager til alle dere der ute som begynte å følge bloggen min, og som sitter hjemme og lurer på hvordan ståa er i min prosjektverden. Det kommer en liten oppdatering her nå, også lover jeg å følge opp mye oftere i tiden fremover -for nå skjer det nye spennende ting!


Først må jeg få innrømme at tiden siden i fjor sommer og frem til nå -har vært tung. Veldig tung. Både psykisk og fysisk har jeg vært igjennom en del tøffe tak både privat og i jobbsammenheng. Og for oss som er alene og ikke har noen å lene oss på når det butter i mot -ja,vi er bare nødt til å ta tak i oss selv. I`m not a superwoman, selv om jeg ofte har hatt sterke ønsker om det, -derfor glipper det noen ganger. Det blir rett og slett for tungt innimellom selv for en godt rutinert og oppegående person som meg selv, og jeg må slippe taket litt. Jeg må tillate meg å lytte mer til min egen kropp og sinn. Disse periodene handler det ikke stort om å "leve" dette livet jeg er født inn i, -men å "overleve" hverdagen for meg selv og de nærmeste jeg har rundt meg. De viktigste tingene kommer først, også får man prioritere de tingene som det er et snev av overskudd til -i de små ledige stundene. Jeg har derfor ikke hatt igjen noe overskudd å bruke på blogging den siste tiden, da energioverskuddet har gått til de viktigere tingene i livet.


MEN jeg har brukt tiden godt på å rekonvalesere meg selv, som det heter så fint, og er nå inne i en bedre periode av livet igjen. Jeg har jobbet meg igjennom all motgangen og føler meg sterkere enn på lenge. Den tunge vinteren er forbi og det er vår i anmarsj, jeg elsker ungene mine like mye som alltid, sola titter frem og varmer nye fregner på nesa mi -og jeg har et nytt prosjekt på gang. Livet leker igjen!Først noe tilbake i tid:

Det er sikkert mange av dere som følger meg, som lurer på hvordan det har gått med prosjektet tømmerhus i Stensengdalen. Beklageligvis gikk det ikke den veien jeg hadde håpet.


Innsamlings kampanjen som ble opprettet via Startskudd, ga dessverre ikke mye penger i kassa. Søknaden om tilskudd fra Kulturminnefondet ble avslått -grunnet at de allerede hadde gitt så mye midler til denne typen prosjekter i Innlandet det året. Helst så ønsker de kun å støtte alle de byggene som får leve videre der de er bygget opp fra grunnen. Dette tømmerhuset i mitt prosjekt skulle plukkes ned og flyttes på. Det finnes et unntak i reglene hos Kulturminnefondet, som sier at de kan gi støtte for forflytning -hvis alternativet er at bygget må rives. Men da hadde de altså ikke mere midler igjen til å kunne støtte dette prosjektet. Det ble fra min side brukt mye tid og ressurser på å prøve få det til, men siden tilskudd uteble og det ikke var penger i egen kasse, var det ikke mulig å få sluttført prosjektet.

Fullmakten jeg hadde fra huseier gjaldt å flytte på bygningen innen en gitt tidsramme. Og da det ikke var mulig å få til dette, måtte jeg trekke meg fra hele prosjektet og gi ansvaret tilbake til den opprinnelige eieren. Hva han har tenkt å gjøre med bygget selv ønsker han ikke å fortelle noe om. Men jeg håper sterkt av hele mitt hjerte at han bevarer dette fine bygget som har så mye sjel og historie, som går langt tilbake i hans eget slektskap.
DA kjenner jeg meg ferdig med prosjekt Stensengdalen -og er snart klar for et nytt!

Det nye prosjektet er veldig reelt og en av tidenes. Så for dere som fortsatt henger med -lov meg å fortsatt titte innom bloggen min av og til da:)173 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page