top of page
  • Forfatterens bildeEileen

Velkommen til bloggen min!

Oppdatert: 12. aug. 2021

Endelig er dagen her! Dagen jeg har ventet syyyykt lenge på. Lansering av min egen nystartet bedrift. Med min egen hjemmeside, Facebook og Instagram. Herregud så spennende og gøy! Kjenner jeg grugleder meg litt og. For det er nå alt jeg har jobbet med siste halvåret skal frem for offentligheten. Men jeg tar det som det kommer og folk skal få mene det dem mener. Nicolai som har jobbet med hjemmesiden min er veldig dyktig, og han har vært så tålmodig med meg. Jeg er perfeksjonist og leverer ikke fra meg noe jeg ikke kan stå inne for. Og jeg må si meg skikkelig stolt over hva jeg har fått til, og er veldig fornøyd med sluttresultatet! Det er det viktigste for meg.


Jeg har nå fulgt en drøm jeg har hatt i mange år. Og de som kjenner meg godt, vet at dette er en drøm jeg har tenkt mye på flere ganger tidligere. Men jeg har liksom aldri turt å ta sats. Drømmen om en gang å kunne få være min egen sjef. Styre dagene selv og jobbe med det jeg elsker mest. Når jeg ble permittert fra eiendomsmeglerstillingen min under corona epidemien i mars 2020, måtte jeg bare ta sjansen når den bøy seg. Lite visste jeg om når jeg kunne få komme tilbake på jobb, og ikke blir jeg no yngre med årene jeg heller. Dette ble da min gyldne mulighet. Jeg gikk 100% inn for det og tenkte det var nå eller aldri. Og misforstå meg rett. Hadde det ikke vært for denne grufulle covid 19 epidemien, så hadde jeg nok ikke sittet her nå og skrevet denne bloggen.


Forretningsideen min kommer fra min evige interesse for eiendom. Jeg har alltid vært glad i hus og interiør og det var og derfor jeg tok min bachelorgrad i eiendomsmegling i 2014. Jeg var veldig skolelei tilbake i min ungdomstid, så det ble liksom aldri noe av meg den gangen. Har vært heldig med jobbene mine i årenes løp, men det toppet seg på et punkt hvor jeg tenkte jeg ville noe mer med livet mitt. Da falt valget enkelt på eiendomsmegling hvor jeg kunne få berike meg med alle eiendomsrelaterte oppgaver, utføre salg og ha kundekontakt med mennesker. Jeg er en utadvendt person og liker å omgås folk, så det å kunne være en mellommann og bistå kunder med salg av bolig passet meg fint. Jeg ser meg ferdig med eiendomsmegling i denne omgang, men skal heldigvis fortsatt jobbe med eiendom og mennesker. Bare fra en litt annen plattform.


Det som er ønskelig med bloggen min er å kunne vise frem hva vi skal jobbe med av spennende eiendomsprosjekter fremover. Vi skal blant annet kjøpe eldre småbruk og andre eiendommer som står ubebodd og forfaller. De skal få et redesign og oppgraderinger før de blir videresolgt. Noen enheter skal vi flytte litt på også. Dette blir skikkelig moro! Helt fra tidlig fase og frem til ferdigstillelse før salg, skal jeg prøve holde dere visuelt oppdatert her underveis. Kanskje du selv går med planer om noen prosjekter du er litt usikker på. Da håper jeg at vi kanskje kan klare å inspirere deg litt her med noen gode tips. Jeg tilbyr også konsulenttjenester her fra hjemmesiden min. Så ta gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål eller trenger litt bistand.


Sist men ikke minst skal vi fremme noen gladsaker i tiden fremover. På dugnad med mine samarbeidspartnere skal vi prøve å hjelpe noen utvalgte som virkelig trenger det. Mennesker som har en tøff hverdag. Mennesker som sliter seg gjennom den materielle tiden vi lever i, og som har nok med å klore seg fast i husveggen. De som bruker all sin tid og energi bare på å jobbe livet av seg for å kunne beholde hjemmet sitt, og skaffe det mest nødvendige. De med et slitent hus, råteskade som gir deg astma, gamle vannskader som har gitt stygge flekker, mugg i veggene, kanskje har de et eldre og stygt kjøkken de er så flau over at de ikke tør be naboen over på kaffe. I mange av disse hjemmene finnes det ingen økonomisk mulighet til å reparere hverken slitasjer eller større skader. De er bare så takknemlig over det å ha et eget hjem å gå til. Men fy søren de har fortjent så mye bedre de også. Om vi kan få komme inn og pusse opp det som trengs og gjøre hverdagen litt enklere, så vil det gi meg veldig mye. For jammen kan være tøffe tak i dagens samfunn! Been there done that, så dette vet jeg alt om. Det handler om medmenneskelighet og det å kunne gi litt tilbake.


Til slutt vil jeg takke alle som har hjulpet meg frem til dit jeg har kommet i dag. Personene det gjelder vet hvem jeg sikter til. Jeg hadde ikke klart dette uten dere, og vit at jeg er utrolig takknemlig. Dere skal få tilbake, og det med renter.

Så håper jeg nettopp DU har lyst til å følge meg videre og den spennende tiden jeg nå går inn i. Det vil også bli muligheter for å bli med på trekning av kule ting fremover.

Så titt innom bloggen og sosiale medier for spennende oppdateringer!
231 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page